Van den Dijssel isolatie
 

Vloerisolatie Lierop

  Bel ons  040-2539110 

vloerisolatie Lierop
 
bodemisoaltie Lierop

Vloerisolatie Lierop

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijk en energiebesparende vloerisolatie in Lierop? Dan heeft u in ons de geschikte partner gevonden.

Al vele jaren zijn we een van de grootste specialisten op het gebied van na-isolatie. Naast het kostenbesparende effect van vloerisolatie zult u ook profiteren van minder tocht en koude. De vloer zal warmer aanvoelen omdat er minder warmte verloren gaat. Een aangenamer woonklimaat is het gevolg.

Vloerisolatie Lierop

Met vloerisolatie in Lierop doet u mee aan milieubewust en verantwoord wonen. Een van de meest belangrijke isolaties voor uw woning in Lierop is vloer isolatie. Dat geldt niet alleen voor nieuwe woningen maar ook voor uw bestaande woning. Door het gebruik van Knauf Jetspray kunnen we de onderkant van uw vloer isoleren. Uw isolatie wordt snel en vakkundig aangepakt, veelal binnen één dag.

Wat is het verschil tussen bodemisolatie en vloerisolatie?

Bij bodemisolatie wordt de grond van de kruipruimte bedekt. Veelal doen we dit met isolatie parels van Neopixels. Bij vloerisolatie wordt de onderkant van een vloer bespoten. De kruipruimte blijft dus vrij. De onderkant van de vloer wordt bespoten met een speciale spray van minerale vezels. Zou houdt u plaats over om bijvoorbeeld uw leidingwerk te controleren of uw wijn voorraad koel te houden.

Wilt u een vrijblijvende offerte of meer weten over de mogelijkheden vul dan het formulier in op deze pagina of bel naar 040-2539110. Mailen mag natuurlijk ook naar .

Lees hier meer over vloerisolatie

of op de pagina van Milieu Centraal

Vraag hier een offerte aan

Adviesaanvraag voor:

 
 
 
 
 
 

Vragen / Opmerkingen