Van den Dijssel isolatie
 

Dé specialist in na-isolatie

  Bel ons  040-2539110 

Nieuws over isolatie
 
Nieuws Van den Dijssel

Laatste nieuws over isolatie

Via deze weg proberen wij u zoveel mogelijk op de hoogte te houden omtrent het nieuws over isolatie en energiebesparing. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

26-07-2010

Van de Dijssel haalt IKOB-BKB certificaat!


Categorie: Algemeen

Zoals gezegd, goed isoleren is vakwerk. Wanneer u uw woning laat isoleren door een bedrijf dat is gecertificeerd door IKOB-BKB weet u dat u kwaliteit in huis haalt.

Van den Dijssel is gecertificeerd door IKOB-BKB en levert dus de kwaliteit om aan deze kwaliteitsstandaard te voldoen. Wilt u meer weten over deze certificering en de bijbehorende eisen, neemt u dan een kijkje op de website van SKG-IKOB.
U weet dan ook zeker wat u krijgt als u uw woning door ons laat isoleren. In dit geval
  • krijgt u vooraf een betrouwbaar en objectief advies;
  • werkt u met een uitstekend opgeleid bedrijf dat beschikt over het KOMO-procescertificaat voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie;
  • heeft u alle isolatiemaatregelen in één hand;
  • bent u gegarandeerd van een strenge kwaliteitsbewaking;
  • loopt u geen risico´s;
  • krijgt u 10 jaar garantie

 

Van den Dijssel is zich continu aan het door ontwikkelen. We streven doorlopend naar de hoogst haalbare kwaliteit waarbij service richting klant altijd hoog in ons vaandel staat. Want ook service is een kwaliteitsstandaard waar wij ons graag aan houden. En zeker geen loze belofte. Houd daarom onze website in het oog voor verdere ontwikkelingen.

Vraag hier een offerte aan

Adviesaanvraag voor:

 
 
 
 
 
 

Vragen / Opmerkingen