Van den Dijssel isolatie
 

spouwmuurisolatie Nijnsel

  Bel ons  040-2539110 

spouwmuurisolatie Nijnsel
 
spouwisolatie Nijnsel

Spouwmuurisolatie Nijnsel

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijk en energiebesparende spouwmuurisolatie in Nijnsel? Dan heeft u in ons de geschikte partner gevonden.

Al vele jaren zijn we een van de grootste specialisten op het gebied van na-isolatie. Naast het kostenbesparende effect van spouwmuurisolatie zult u ook profiteren van minder tocht en koude.

Spouwmuurisolatie Nijnsel

Met spouwmuurisolatie in Nijnsel doet u mee aan milieubewust en verantwoord wonen. Een van de meest belangrijke isolaties voor uw woning in Nijnsel is spouwmuur isolatie. Dat geldt niet alleen voor nieuwe woningen maar ook voor uw bestaande woning. Door het gebruik van inblaaswol of parels kunnen we de ruimte tussen de binnen- en de buitenmuur vullen. Uw isolatie wordt snel en vakkundig aangepakt, veelal binnen één dag.

Wilt u een vrijblijvende offerte of meer weten over de mogelijkheden vul dan het formulier in op deze pagina of bel naar 040-2539110. Mailen mag natuurlijk ook naar .

Lees hier meer over spouwmuurisolatie

of op de pagina van Milieu Centraal

Wat kost spouwmuurisolatie in Nijnsel?

Voor een gemiddelde tussenwoning kost isolatie € 750. De besparing per jaar is ongeveer € 210. Dat is 320 m3 gas. Voor een vrijstaand huis is de besparing ongeveer het viervoudige. De kosten voor isolatie zijn dan natuurlijk ook 4 keer hoger.
De terug verdien tijd is dus ergens rond 4 jaar! Een dergelijke investering is dus snel terug verdiend

Wat zijn de verschillende mogelijkheden bij spouwmuurisolatie in Nijnsel?

  • Glaswol; met name bekend van de spouwmuurisolatie tijdens de bouw. De rollen en platen glaswol die u vast wel eens gezien heeft. Om de spouw nadien te isoleren wordt inblaaswol gebruikt zoals dat van Knauf. Knauf Supafil
  • PUR schuim. PUR wordt veelal gebruikt voor het afdichten van gaten en kieren. PUR is alleen niet eenvoudig te recyclen en kan minder gezonde stoffen bevatten
  • Steenwol: gelijkend op glaswol. Steenwol isoleert minder dan glaswol qua temperatuur maar beter voor wat betreft geluid.
  • EPS parels. Deze parel zijn vervaardigd van Polystyreen. Ze scoren lager op het gebied van geluid en brandveiligheid maar zijn milieuvriendelijker en verminderen vochtproblemen. De parel die wij gebruiken zijn van BASF Neopixels

Subsidies in Nijnsel voor spouwmuurisolatie

Subsidies worden door gemeenten geregeld. Per gemeente kan dat dus een verschil zijn. Om er achter te komen of in uw gemeente ook subsidie mogelijk is kunt u de Energiesubsidiewijzer raadplegen.

Wanneer komt mijn huis in Nijnsel in aanmerking voor spouwmuurisolatie?

Als uw huis gebouwd is tussen 1920 en 1974 komt het vrijwel altijd in aanmerking voor spouwmuurisolatie. Natuurlijk zijn er nog wel een aantal voorwaarden zoals een schone spouw zonder puin en een solide voegwerk tussen de stenen. Is uw huis gebouw tussen 1975 en 1979 dan is het mogelijk dat de isolatie verbeterd kan worden. Huizen uit die jaren zijn wel geïsoleerd, maar dat kan te wensen over laten. Woningen gebouwd ná 1979 kunnen wij niet isoleren.

Vraag hier een offerte aan

Adviesaanvraag voor:

 
 
 
 
 
 

Vragen / Opmerkingen