Van den Dijssel isolatie
 

Dé specialist in na-isolatie

  Bel ons  040-2539110 

Nieuws over isolatie
 
Nieuws Van den Dijssel

Laatste nieuws over isolatie

Via deze weg proberen wij u zoveel mogelijk op de hoogte te houden omtrent het nieuws over isolatie en energiebesparing. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

09-10-2018

Actie beëindigd wegens enorm succes!


Categorie: Algemeen
Wegens het enorme succes van de actie "€50,- retour bij het aanbrengen van een nieuwe klant" zijn wij genoodzaakt de actie te stoppen.
Sinds geruime tijd liep bij Van den Dijssel na-isolatie de actie dat men €50,- retour kreeg op het moment dat een nieuwe klant werd aangebracht. Door het enorme succes van onder andere deze actie en de naderende winter periode moeten we stoppen met deze actie. Natuurlijk een fantastisch succes, maar de grote toeloop zorgt ervoor dat de wachttijd voor na-isolatie verder oploopt. Daarmee gaan we voorbij aan de snelle service die we graag aan onze klanten willen verlenen. Als de actie blijven doorzetten gaan we ten onder aan ons eigen succes en dat kan voor ons en onze trouwe klanten niet de bedoeling zijn.

De actie "6 procent burenkorting" loopt wel gewoon door. Als buren samen willen isoleren met hetzelfde materiaal en dit vooraf, dus niet op de dag zelf, aangeven bij Van den Dijssel na-isolatie, krijgen ze nog steeds 6% korting. Deze langlopende actie, die al bijna 8 jaar loopt, blijft voor buren die gelijktijdig een opdracht voor na-isolatie geven.

Vraag hier een offerte aan

Adviesaanvraag voor:

 
 
 
 
 
 

Vragen / Opmerkingen