Van den Dijssel isolatie
 

Dé specialist in na-isolatie

  Bel ons  040-2539110 

Nieuws over isolatie
 
Nieuws Van den Dijssel

Laatste nieuws over isolatie

Via deze weg proberen wij u zoveel mogelijk op de hoogte te houden omtrent het nieuws over isolatie en energiebesparing. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

26-10-2017

Win een cheque van € 250,-- op de Dag van de Isolatie


Categorie: Algemeen

Dit jaar worden er 12 cheques van € 250,- verloot. 

Dag van de isolatie
Er worden 6 cheques verloot onder alle klanten die tussen 27 oktober en 4 november hun huis laten isoleren door een VENIN bedrijf. En er worden 6 cheques verloot onder personen die de berichten op de sociale media van VENIN liken en delen en een offerte aanvragen vóór 11 november. 

 
Dag van de Isolatie Cheque
 
 
Hoe?
  • Er worden 6 leden van Venin geselecteerd, verdeeld over het land. Als wij daarbij horen mogen wij de prijs aan een van onze klanten uitreiken.
  • Als wij de prijs hebben gewonnen, verloten we zelf de bon onder onze projecten tussen 27-10 en 4-11. 
  • We reiken de bon uit en plaatsen het bericht mét foto op Facebook 
  • Als klant van ons ontvang je € 250 korting op je isolatie.
  • Naast bovengenoemde prijzen, worden er 6 prijzen verloot. Die worden gekozen uit de reacties en likes op social media van Venin. Er wordt dan gecheckt of er bij ons of een andere bedrijf een offerte cq. order is geplaatst.

Van den Dijssel na-isolatie werkt graag mee aan deze dag van de isolatie en wil natuurlijk haar klanten de mogelijkheid bieden om dit mooie bedrag te winnen. Ook dat is een stuk service die wij graag aan onze klanten bieden.

Vraag hier een offerte aan

Adviesaanvraag voor:

 
 
 
 
 
 

Vragen / Opmerkingen