Van den Dijssel isolatie
 

Dé specialist in na-isolatie

  Bel ons  040-2539110 

Nieuws over isolatie
 
Nieuws Van den Dijssel

Laatste nieuws over isolatie

Via deze weg proberen wij u zoveel mogelijk op de hoogte te houden omtrent het nieuws over isolatie en energiebesparing. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

05-01-2015

Haal meer uit je spaargeld!


Categorie: Algemeen
De spaarrente is momenteel historisch laag. Met een beetje slimmigheid is het echter mogelijk om beter te sparen dan met de huidige rente die vaak niet hoger dan 1,5% is. TrosRadar heeft op 15-12-2014 aandacht aan dit onderwerp besteed. Eén van de slimme mogelijkheden is woningisolatie.

Subsidie isolatie gemeente

Door (oude) woningen te isoleren, wordt er enorm veel energiebesparing gerealiseerd. Spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en dubbele beglazing houden de comfortabele warmte binnen. Dit betekent een aanzienlijk lagere energierekening. Door je woning grondig te isoleren bespaar je veel meer dan het geldt wat je aan isolatie besteed op een spaarrekening te zetten. Echt heel veel meer dan wanneer je niet voor woningisolatie kiest.

Sparen gaat veel sneller na isolatie!

MilieuCentraal heeft de rendementen van diverse soorten isolatie berekend en vergeleken met het rendement op een spaarrekening. Spouwmuurisolatie levert het meeste rendement op; het is vergelijkbaar met een rente van maar liefst 12% op de spaarrekening! Vloerisolatie is vergelijkbaar met een rente van 8% en dakisolatie met 9% rente op een spaarrekening. Isolatie kost vaak maximaal een dag werk, levert weinig hinder op en u woont direct comfortabeler!

Vraag hier direct een gratis advies gepsrek aan.

Vraag hier een offerte aan

Adviesaanvraag voor:

 
 
 
 
 
 

Vragen / Opmerkingen