Van den Dijssel isolatie
 

Dé specialist in na-isolatie

  Bel ons  040-2539110 

Nieuws over isolatie
 
Nieuws Van den Dijssel

Laatste nieuws over isolatie

Via deze weg proberen wij u zoveel mogelijk op de hoogte te houden omtrent het nieuws over isolatie en energiebesparing. Mocht u desondanks toch nog vragen hebben schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

24-11-2014

Energie label vanaf 2015!


Categorie: Algemeen


Per 1 januari 2015 verandert er van alles aan het energielabel.

 Huiseigenaren die nog geen energielabel hebben, krijgen dan een voorlopig energielabel toegestuurd. Dat label is gebaseerd op reeds bekende gegevens, zoals woningtype, oppervlakte en bouwjaar. Het is goedkoop (waarschijnlijk enkele tientjes) en eenvoudig online via enkele vragen om te zetten in een definitief energielabel. Bij verkoop of verhuur moet een woning een definitief energielabel hebben. Dit zal vanaf 2015 gehandhaafd worden.

Als u al een Energielabel-certificaat of EPA-maatwerkadvies heeft van een gecertificeerd adviseur, dan staat dit geregistreerd in een officieel register van de overheid en geldt als definitief energielabel, mits het niet ouder is dan 10 jaar.

Begin 2015 zullen meer details over de vernieuwing bekend worden. U vindt de meest recente stand van zaken op: rvo.nl. Daar vindt u ook een module om het voorlopige of officieel geregistreerde energielabel van elke woning in Nederland checken.

Vraag hier een offerte aan

Adviesaanvraag voor:

 
 
 
 
 
 

Vragen / Opmerkingen