Van den Dijssel isolatie
 

Dak isoleren in Uden

  Bel ons  040-2539110 

dak isolatie uden
 
dakisolatie uden

dak isolatie uden

Een niet geïsoleerd huis verliest ongeveer 30% van de warmte via het dak.
Door uw dak te isoleren bespaart u dus snel en is de terugverdientijd kort. Dakisolatie houdt de warmte beter in uw huis, aangezien warme lucht opstijgt.
Door het dak met isolatiemateriaal te bekleden, bespaart u flink op de stookkosten. U kunt zowel de binnen- als de buitenzijde van een schuin dak of een plat dak isoleren. Ook kunt u de keuze maken om uw zoldervloer te isoleren. Een dak kan zowel aan de binnen als de buitenkant geïsoleerd worden. Onze specialiteit is dakisolatie d.m.v. een zogenaamd timber frame. Over de balken word een folie gespannen. Tussen de balken en de folie wordt inblaaswol geblazen. Na het inblazen van de inblaaswol kunnen de binnenmuren of de binnenkant van het hellend dak probleemloos worden afgewerkt met vaste wand materialen om binnen ruimtes te kunnen creëren.

Zoldervloer isolatie Uden

Bij zoldervloerisolatie wordt er veelal vanuit gegaan dat de ruimte niet wordt benut als leefruimte. De bodem van de zolder wordt in dat geval bedekt meet een laag isolatiewol. De meest gebruikte soorten voor dakisolatie zijn EPS parels, PUR, PIR en glaswol.

Terugverdien tijd voor dakisolatie Uden

De terugverdientijd van dak isolatie ligt tussen de 3 en 7 jaar. Afhankelijk van de gebruikte methode en materiaal. Maar de directe winst zit hem natuurlijk in het verhoogde wooncomfort. Uw huis voelt veel aangenamer.

Dakisolatie Uden

Wilt u een vrijblijvende offerte of meer weten over de mogelijkheden van dakisolatie vul dan het formulier in op deze pagina of bel naar 040-2539110. Mailen mag natuurlijk ook naar .

Lees hier meer over dakisolatie

of op de pagina van Milieu Centraal

Vraag hier een offerte aan

Adviesaanvraag voor:

 
 
 
 
 
 

Vragen / Opmerkingen